TYÖRYHMÄ

Ilkka Koivula

Karismaattinen näyttelijä Ilkka Koivula tunnetaan useista kansainvälisistä ja kotimaisista rooleistaan mm. Aki Kaurismäen elokuvissa, sekä teattereiden lavoilta vahvana esiintyjänä. Koivula on aikaisemmin hurmannut monena kesänä Suomen Kesäteatterin lavalla mm. On Kesäyö-menestysmusikaalissa Topi Sorsakoskena, sekä Vuosisadan Rakkaustarina-näytelmässä Åke Lindmanin roolissa.

Lauri Mikkola

The Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu-ohjelmistakin tuttu muusikko ja näyttelijä Lauri Mikkola tähditti myös pääosassa Lolana suursuosion saanutta Kinky Boots-musikaalia Helsingin Kaupunginteatterissa. Lauri on esiintynyt myös mm. Elastisen kanssa ja tekee myös omaa musiikkia. Suomen Kesäteatterissa hurmaava Mikkola tekee debyyttinsä Danny-musikaalin toisessa pääroolissa.

Ushma Karnani

Näyttelijä Ushma on hurmannut Suomen Kesäteatterissa Valkeakoskella aikaisemminkin; Pätkä Pääroolissa (2015), Kirka (2016) ja Rakkaudella Merkitty (2018). Hän on näytellyt myös Hämeenlinnan teatterissa, Suomen komediateatterissa sekä improvisaatioteatteri Riskiryhmässä. Syksyllä 2019 Ushma nähdään pääroolissa Lahden Kaupunginteatterissa Nunnia ja Konnia-musikaalissa. Karnani on tuttu myös mm. Konttori tv-sarjasta ja Gimmel -yhtyeestä.

Susanna Laine

Aurinkoinen Susanna tunnetaan suosikkijuontajana Ylen Puoli Seitsemän-ohjelmasta, joka voitti Kultaisen Venlan 2018. Susanna Laine on työskennellyt myös radiossa, näyttelijänä teattereissa ja pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa. Suomen Kesäteatterissa Susanna on nähty lavalla Sappeen Kesäteatterin suursuosion saaneessa musikaalissa On Kesäyö (2018).

Erika Vikman

Upea laulaja Erika on vuoden 2016 tangokuningatar ja iskelmämusiikin ammattilainen. Hän on opiskellut pop/jazz-laulua Pirkanmaan musiikkiopistossa useamman vuoden ajan. Erika on kiertänyt useita tanssilavoja ja konsertteja tanssiorkesterien kanssa, sekä ollut rooleissa Taaborin kesäteatterissa ja Uudessa Iloisessa Teatterissa. Viimeisimpänä Erika on nähty myös lavalla viimeinen ilta Dannyn seurassa -konserttikiertueella sekä Jean S.-yhtyeen solistina.

Ansku Bergström

Ihastuttava Ansku tunnetaan tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana. Hänet on nähty myös useilla Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman tuotantokausilla tähtiopettajana. Ensimmäisen musikaalikoreografian teatteriin Ansku teki Porin Teatterin Tango D`amore-esitykseen Eino Grönin elämästä. Valkeakoskella Ansku nähtiin tanssimassa jo vuonna 2015 Pätkä Pääroolissa-musikaalissa.

Harri Penttilä

Vesilahtelainen Penttilä on toiminut kulttuurikentällä jo pitkään. Hän on myös säveltänyt ja levyttänyt omaa musiikkiaan, näytellyt vuosia mm. Tampereen Komediateatterissa, Ahaa -teatterissa sekä Kouvolan teatterissa. Harri myös laulaa ja soittaa kitaraa Harri Penttilä & Maailmanvalloitus -yhtyeessä, jolta ilmestyi levy vuonna 2017. Suomen Kesäteatterissa Harri valloitti komealla äänellään vuoden 2018 Rakkaudella Merkitty-musikaalissa.

Ronja Alatalo

Kesällä 20 vuotta täyttävä Ronja on valmistunut ylioppilaaksi Tampereen Yhteiskoulun ilmaisutaidon erityislukiosta 2018. Tällä hetkellä hän on tanssinopettajana Tampereella ja opiskelee Pirkanmaan musiikkiopiston rytmimusiikkilinjalla laulua kolmatta vuotta. Ronja on tanssinut jo 3-vuotiaasta ja vuosien varrella opiskellut mm. Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen erikoiskoulutuksessa. Ronja on näytellyt mm. YLEN Uusi päivä  TV-sarjassa, Tampereen Työväen Teatterissa, Pyynikin kesäteatterissa sekä Tamperetalon Annie -musikaalissa.

Ali Ahmaniemi

Useissa musikaaleissa soittanut ja kapellimestarina toiminut musiikkikonkari Ali Ahmaniemi on tuttu muun muassa Suomen Musiikkiteatterista, Hämeenlinnan kaupunginteatterista ja Tampereen Työväenteatterin Agents-musiikkikomediasta. Hän oli myös mukana vuonna 2016 Suomen Kesäteatterin Kirka-musikaalin orkesterissa sekä kapellimestarina Rakkaudella Merkitty-musikaalissa. Lisäksi Ali on kehittänyt Wavetool nimistä teatterikäyttöön suunniteltua mikrofonisignaalien hallinta- ja seurantaohjelmistoa.

Janne Talasma

Janne Talasma on tanssija ja tanssinopettaja. Hän on toiminut myös editoijana ja ohjaajana audiovisuaalisen viestinnän alalla. Janne on myös nähty Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa, jossa hän vei voiton parinsa kanssa vuonna 2008. Vuonna 2018 hänet nähtiin Porin Teatterin Tango D`amore-musikaalissa. Nykyään Janne asuu ja opettaa latinotansseja myös Kuubassa.

Vilho Erävesi & Osku Perkiö

Vilho on 12-vuotias luonnonlahjakkuus Akaasta, joka harrastaa teatteria, street tanssia ja lyömäsoittimia. 13-vuotias Osku puolestaan on ihastuttanut teatterin lavalla ennenkin; Tampereen Työväen Teatterin Billy Elliot-musikaalin pääroolissa! 

Vilho ja Osku vuorottelevat Dannyn roolia näytöksissä läpi kesän!

Sampsa Rättäri

Taitava kitaristi Sampsa tunnetaan muun muassa iskelmä- ja tanssiyhtyeestä Lemmenlautta. Nuoresta asti muusikon töitä tehnyt kitaristi on nähty Valkeakoskella aiemmin Vexi Salmen elämästä kertovassa Villit vuodet -musikaalissa, Kirkassa sekä Rakkaudella Merkitty-musikaalissa. Sampsa on valmistunut Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta vuonna 2016.

Teemu Broman

Teemu on muusikko joka on keikkaillut monipuolisesti esimerkiksi Topi Sorsakosken bändissä, A. Aallon Rytmiorkesterissa ja Vuonna 85 -musikaalissa. Teemua on nähty myös Tampereen Työväen Teatterissa sekä erilaisissa cover-kokoonpanoissa. Suomen Kesäteatterilla Teemua on saatu kuunnella Kirka-musikaalissa sekä On Kesäyö-musikaalissa Sappeella kesällä 2018.

Jimi Hautamäki

Nuoresta iästään huolimatta jo vuosia rumpuja ammatikseen soittanut Jimi Hautamäki on ollut mukana Suomen Kesäteatterin orkesterissa useampana vuonna. Jimi on valmistunut Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta vuonna 2016. Hänen taiturointiaan rumpusetin takana olemme kuulleet mm. esityksissä On Kesäyö, Kesäillan valssi, Kirka ja Rakkaudella Merkitty. Useiden muiden projektien lisäksi Jimi soittaa vakituisesti myös Jonne Aaronin bändissä.

Heikki Paavilainen

Suomen Kesäteatterin taiteellinen johtaja ja ohjaaja Heikki Paavilainen on ohjannut Apianniemessä kesäteatteria vuodesta 2010 ja saanut vakiinnutettua upeat katsojaluvut Valkeakoskelle. Suomen Kesäteatteri Oy on vastannut tuotannoista Valkeakoskella vuodesta 2013 ja on yksi suurimmista ammattikesäteattereista Suomessa. Lisäksi Suomen Kesäteatteri on tuottanut kesäteatteriesityksiä Sappeen kesäteatterissa Pälkäneellä vuonna 2016 ja vuonna 2018. On kesäyö-musikaali teki Sappeen kesäteatterin katsojaennätyksen vuonna 2018.