Ajo-ohjeet Valkeakoskelle

Valkeakoski sijaitsee Pirkanmaalla noin 30 km Tampereelta etelään ja 40 km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Apianniemen kesäteatteri sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Linja-autoasemalta matkaa teatterille on noin 300 metriä joten kesäteatteriin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla mm. Helsingistä ja Tampereelta.

Henkilöautojen parkkipaikat löytyvät Valkeakosken uimahallin pihasta (Apiankatu 7) sekä Teboil huoltoaseman läheisyydestä (Apiankatu 41).

Linja-autoilla on mahdollisuus viedä matkustajat teatterin portille Teboilin liittymän kautta (Apiankatu 41). Josta ajetaan Urheilukadulta rantaan alas portille. Alhaalla Rannan puolella portin läheisyydessä on myös linja-autopaikkoja jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Poistuminen ensisijaisesti samaa reittiä mäkeä takaisin ylös Urheilukadulle tai vaihtoehtoisesti Pässinmäenkatua pitkin urheilukentän portin ohi Uimahalille mikäli mäessä on vastaantulevia linja-autoja odottamassa. Lisää linja-autopaikkoja löytyy Valkeakosken uimahallin pihasta. Rantaan laskeva yksisuuntainen tie on pelastustie joten se on pidettävä auki myös näytösten aikana. Teatterin henkilökunta opastaa kuljettajia tarvittaessa parkkeerauksessa.