FAQ

 

Onko Valkeakosken Kesäteatterin katsomo katettu?

Kyllä, katsomo ja näyttämö ovat kokonaan katettuja. Kaikki paikat ovat numeroituja. Katsomon penkeissä on uudistetut selkänojat. Katsojille jaetaan omat ilmaiset käsiohjelmat, sekä myös istuinaluset lainaan esityksen ajaksi.

Onko Juice-esitykselle ikärajaa?

Esityksessä ei ole asetettua ikärajaa, mutta se on suunnattu aikuisille.

Onko Valkeakoskella ravintolaa tai väliaikatarjoiluja?

Ravintola Paviljonki teatterilla avautuu tuntia ennen esitystä ja palvelee myös väliajalla. Ravintolassa myös A-oikeudet.

Mitä puen päälle ja valmistaudun kesäteatteriin?

Suosittelemme säähän sopivaa vaatetusta. Vilttiä saa ottaa mukaan viileillä ilmoilla. Suosittelemme riittävää nesteytystä hellepäivinä, vesipullon saa aina ottaa katsomoon mukaan. Kuumana päivänä meillä on katsomossa järvituuli, auringolta suojaava katos sekä aivan pihapiirin vieressä on hieno Apianniemen uimaranta.

Onko teatterilla wc-tiloja?

Kyllä, kesäteatterilta löytyvät uudistetut isot WC-tilat. WC:t ovat vesivessoja. Ne sijaitsevat suoraan katsomon takana ravintolan vieressä.

Missä Suomen Kesäteatterin Valkeakosken katsomo sijaitsee?

Valkeakosken Kesäteatteri sijaitsee Apianniemessä rauhallisella paikalla aivan keskustan vieressä.

Kesäteatterin osoite on Pässinmäenkatu 30, 37600 Valkeakoski.

Linja-autoasemalle on vain 500 metriä hiekkatietä pitkin. Ennen tai jälkeen esityksen voi tutustua upeaan järvimiljööseen ja vesistöön. Valkeakosken keskustaan ja puistoalueisiin pääsee 5 minuutissa hiekkatietä pitkin kävellen ja kääntyen oikealle riippusillalle.

Mihin voin parkkeerata auton?

Teatterilla on ilmaiset parkkipaikat. Liikenteenvalvojat ovat auttamassa paikan päällä ennen esitystä. Henkilöautojen parkkipaikat löytyvät kahdesta paikasta eli Valkeakosken uimahallin pihasta (Apiankatu 7) sekä Teboil huoltoaseman läheisyydestä (Apiankatu 41). Linja-autoilla puolestaan on mahdollisuus viedä matkustajat teatterin portille Teboilin liittymän kautta (Apiankatu 41), josta ajetaan Urheilukadulta rantaan alas portille. Alhaalla rannan puolella portin läheisyydessä on myös linja-autopaikkoja, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä.