FAQ

 

Onko Sappeen Kesäteatterin katsomo katettu?

Kyllä, katsomo on kokonaan katettu. Kaikki paikat ovat numeroituja. Katsojille jaetaan omat ilmaiset käsiohjelmat, sekä myös istuinaluset lainaan esityksen ajaksi.

Onko Rekkamies-esitykselle ikärajaa?

Esityksessä ei ole asetettua ikärajaa.

Onko Sappeessa ravintolaa tai väliaikatarjoiluja?

Sappee Resortin oma Ravintola Huippu palvelee ennen esitystä sekä väliajalla. Pirkanmaan suurimpiin kuuluvissa ravintola- ja kokoustiloissa riittää pöytäpaikkoja 500 henkilölle ja anniskelupaikkoja yli 1000. Lisäksi kesäteatterin katsomon vieressä on uusi katettu kahvila-alue, joissa myydään virvokkeita, leivonnaisia ja grillimakkaraa. 

Mitä puen päälle ja valmistaudun kesäteatteriin?

Suosittelemme säähän sopivaa vaatetusta. Vilttiä saa ottaa mukaan viileillä ilmoilla. Suosittelemme riittävää nesteytystä hellepäivinä, vesipullon saa aina ottaa katsomoon mukaan.

Onko teatterilla WC-tiloja?

Kyllä, Sappeen Kesäteatterilta löytyvät isot ja modernit WC-tilat Ravintola Huipun alakerrasta. Kesäteatterin katsomosta suoraan wc-tiloihin pääsee oikaisemalla ylös puuportaita pitkin ja ovi WC-tiloihin kellariin löytyy terassin alapuolelta.

Missä Sappeen Kesäteatterin katsomo sijaitsee?

Sappeen Kesäteatteri sijaitsee Pälkäneellä Sappeen Matkailukeskuksessa. Osoite: Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka (Pälkäne). Parhaiten Sappeeseen löytää navigaattorin avulla tai seuraamalla ruskeita Sappeen laskettelu-/matkailukeskuksen opastekylttejä. Hämeenlinnasta 65 km pohjoiseen, Tampereelta 50 km kaakkoon. 

Katsomo sijaitsee aivan lähellä parkkipaikkaa, lyhyen hiekkatien päässä lippukopin vasemmalla puolella. Hiekkatie on alamäkeä, joten tarvittaessa autolla saa tuoda asiakkaan katsomolle hyvissä ajoin ennen ruuhkan alkamista ja viedä auton takaisin parkkipaikalle.

Mihin voin parkkeerata auton?

Teatterilla on ilmaiset parkkipaikat. Sappee Resortin parkkipaikka on iso asfalttialue, johon mahtuvat myös linja-autot. Sappeella on myös 10 auton latauspistettä (type2 max. 22kw). Paikat löytyvät Sappeen parkkipaikan pienemmältä hiekkakentältä. Latauspisteen käyttöön tarvitset eparking.fi sovelluksen.