Lippujen vaihto ja peruutus


Varaukset


Maksamattomat lippuvaraukset kesän 2020 esityksiin peruuntuivat automaattisesti järjestelmästämme. Ostetut liput


Peruuntuneiden näytösten maksetut liput eivät sellaisenaan käy suoraan kesän 2021 näytöksiin, vaan ne on vaihdettava lahjakortiksi tai rahanpalautukseksi.


Ticketmasterin verkkokaupasta, myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta ostetut liput käsitellään Ticketmasterin omien ohjeiden mukaisesti. Ystävällisesti pyydämme tällöin toimimaan seuraavasti:

https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-toimin-jos-tilaisuus-peruuntuu-


Huom. Valitettavasti teatteri ei pysty korvaamaan lipunhinnan lisäksi aiheutuneita Ticketmasterin omia toimituskuluja tai muita mahdollisia välitysmyyjän veloittamia kuluja.


Huom. Ticketmaster on tehnyt kesän ja syksyn 2020 aikana rahanpalautuksen suoraan luottokortille, jos vain olette tehneet lipuista lomakkeen kautta palautuspyynnön. Molempien teattereiden lipuista on täytynyt tehdä oma pyyntö. Palautuksesta ei ole tullut asiakkaalle erikseen viestiä, joten jos epäilette asiaa niin voitte tarkistaa asian tililtänne suoraan ennen yhteydenottoa.


Suomen Kesäteatterin toimistolta paikan päältä Valkeakoskelta suoraan yksittäisiä lippuja ostaneita pyytäisimme ystävällisesti olemaan vielä yhteydessä sähköpostitse, jos vain mahdollista. Jos haluatte tukea teatterin toimintaa tässä vaikeassa tilanteessa, voitte vaihtaa ostetun lipun kesän 2021 lahjakorttiin. Tästä vaihtoehdosta olemme kovin kiitollisia.


Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse info@suomenkesateatteri.fi


Voitte ystävällisesti lähettää sähköpostilla meille seuraavat tiedot:

– otsikkoon esityksen nimi ja päivämäärä
– tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite)
– ostetun lipun sarjanumero (löytyy lipun vasemmasta yläkulmasta)
– miten haluaisitte toimia: lahjakortti kesälle 2021 vai lipun palautus
– lahjakortin postitusta varten osoitetiedot
– tilille palautuksessa tilinumero


Valkeakosken Osuuspankin ennakkonäytökseen 9.6. ostetut liput voi palauttaa Osuuspankin konttorille. Osuuspankki hyvittää maksetut liput asiakkailleen.Lahjakortit


Kaikkien kesälle 2020 myytyjen Suomen Kesäteatterien omien lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti kesän 2021 esityskauden loppuun saakka. Lahjakortti on vaihdettavissa kesän 2021 näytöksen paikkalippuun heti kun uudet näytöspäivät tulevat myyntiin.


Mikäli lippu on ostettu Smartum-kulttuurisetelillä tai Edenred-virikesetelillä, pystymme antamaan tilalle Suomen Kesäteatterin esityslahjakortin kesälle 2021.

Pyydämme vielä ystävällisesti Teiltä kärsivällisyyttä lippujen palautuksiin liittyvissä asioissa. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon ja teemme asiakaspalvelua toukokuun loppuun asti normaalisti. Pyydämme teitä tekemään lippujen vaihdot ja palautukset viimeistään 31.5.2020 mennessä. Toimistomme Valkeakoskella palvelee teitä paikan päällä tarvittaessa etukäteen puhelimitse sovittuna ajankohtana.


Viestitämme kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa ajankohtaisesti ensi kesästä lisää!


Toivotamme kaikille terveyttä tässä tilanteessa. 

Pidetään toisistamme huolta ja pysytään toiveikkaina. Iloa, valoa ja voimia kaikille kesäteatterin ystäville!

Kesää 2021 odottaen!


Sydämellisesti, 

Suomen Kesäteatterin väki