TYÖRYHMÄ

Eino Grön

Eino Grön on koko kansan tuntema hurmaava tangotulkitsija ja iskelmälegenda!

Grön julkaissut liki 40 studioalbumia ja esiintynyt iskelmätaivaan huipulla yli 60 vuotta. 

Maestro itse nähdään Sappeen lavalla ensi kesänä joka näytöksessä useissa rooleissa sekä omana itsenään.


Heidi Kirves

Heidi valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2011 erikoistuen musiikkiteatteriin. Viime vuosina hänet on nähty Vaasan kaupunginteatterin lavalla mm. näytelmissä Myrskyluodon Maija, Liian paksu perhoseksi ja Romeo + Julia.  Kesällä 2018 Heidi näytteli Valkeakosken kesäteatterissa Rakkaudella merkitty-musikaalissa. Televisiostakin hänet on saattanut bongata nasevista sivurooleista, viimeisimpänä Ylen komediasarja Hillo

Jyri Ojansivu

Jyri on esiintynyt valkokankaalla useissa elokuvissa mm. Nuoren Wertherin jäljillä, Joki ja Sairaan kaunis maailma. Elokuvaroolien lisäksi Jyri on tullut tutuksi myös Oulun ja Kotkan Kaupunginteattereista sekä Teatteri Eurooppa Neljän tuotannoista. Hämeenlinnan teatterissa Jyri on näytellyt musiikkinäytelmässä Pojat ja Costello Hautamäen säveltämässä musikaalissa Kersantti Karoliina. Jyri on valmistunut Teatterikorkeakoulusta 2015. Jyri näytteli myös Putous TV-sarjassa keväällä 2022.

Mikko Huoviala

Mikko on nähty aikaisemmin Valkeakosken Apianniemen kesäteatterin lavalla vuosina 2012 - 2017. Tätä ennen Mikko näytteli usean vuoden ajan mm. Valkeakosken Kaupunginteatterissa. Vuodesta 2018 saakka teatterin "monitoimimies" on ollut tuttu näky Sappeenvuorella sekä teatterituotannossa että lavalla. Mikko myös keikkailee ahkerasti trubaduurina ja omien bändiensä kanssa.

Jukka Hänninen

Jukka on pitkän linjan rautainen keikkamuusikko, multi-instrumentalisti ja kapellimestari, joka on vaikuttanut myös lukuisissa teatterituotannoissa mm. Tampereen Työväenteatterissa ja Tampereen Teatterissa. Suomen Kesäteatterilla Hänninen on toiminut kapellimestarina Valkeakoskella On kesäyö -musikaalissa (2013), Pätkä Pääroolissa (2015) Kaikki oikein (2016) On kesäyö -musikaalissa (2018) sekä Olavi Virta -musikaalissa (2019)

Mirka Dojan 

Pianisti Mirka Dojan on valmistunut pianopedagogiksi Metropolia AMK:sta 2010 (YAMK-tutkinto Metropoliassa 2015). Tällä hetkellä Mirka toimii pianonsoitonopettajana Pirkan opistossa. Mirka luotsaa myös omaa Amorio-orkesteria, joka kiertää esiintymässä mm. Johanna Debreczenin - ja muiden tähtiartistien kanssa. Vuodesta 2015 Mirka on toiminut Marion Rungin luottopianistina ja Marionia säestävän orkesterin kapellimestarina. Mirkan soittoa kuultiin Sappeen Kesäteatterissa myös kesän 2019 Olavi Virta -musikaalissa.

Joni Leponiemi

Mm. Jyväskylän Kaupunginteatterista sekä Porin ja Hämeenlinnan Teattereista tuttu Joni Leponiemi on vuosien varrella näytellyt myös useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Viimeksi Joni nähtiin valkokankaalla Reijo Taipaleen roolissa Kari Tapiosta kertovassa elokuvassa Olen suomalainen. Suomen kesäteatterin lavalta Joni muistetaan Valkeakosken Apianniemen Villit vuodet -musikaalista (2012) ja Pätkä Pääroolissa -musiikkinäytelmästä (2015).

Jannastiina Hakala

Janna on esiintynyt näyttelijänä ja tanssijana lukuisissa näytelmissä mm. Tampereen Teatterissa, TTT:ssa, Tampere-Talossa ja Pyynikin Kesäteatterissa. Janna on nähty myös TV-sarjoissa Pirjo ja Tanssimestari sekä valkokankaalla mm. elokuvissa Rehtori ja Tyttö nimeltä Varpu. Janna on myös käsikirjoittanut ja ohjannut näytelmiä ja sketsejä ja toiminut juontajana. Janna on opiskellut myös jooga- ja hypopressive LPF -ohjaajiksi.

Kuva: Numi Nummelin

Juha Pulli 

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Juha Pulli on monille tuttu näyttelijä mm. Ryhmäteatterin lavalta ja Kuopion kaupunginteatterista. 2019 Juha nähtiin Kansallisteatterissa näytelmässä Yhdestoista hetki. Hän on näytellyt myös useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa kuten Syke, Tellus ja Joulukalenteri. Lisäksi Juhan ääntä on vuosien varrella kuultu radiossa lukuisissa kuunnelmissa. Hän on valmistunut Teatterikoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2015.

Claudia Ketonen ja Marius Toperczer-Muresan

Tanssijoina kesän 2022 Sappeen Tango'D amore - musikaalissa nähdään Tanssii tähtien kanssa tähtivalmentajanikin tunnettu Claudia Ketonen tanssiparinsa Marius Toperczer-Muresanin kanssa. Marius ja Claudia ovat kilpailleet tanssiparina ympäri maailmaa vakio- ja latinalaistansseissa. Suomen mestaruuksia Champios -sarjassa parilla on useita ja menestystä myös EM-tasolla. 

Jyrki Telilä

Rautalankakitaravirtuoosi Jyrki Telilä on tullut tunnetuksi mm. Topi Sorsakosken Kulkukoirat -orkesterin pitkäaikaisena jäsenenä. Jyrki on soittanut myös mm. Marko Haavisto & Poutahaukat -orkesterissa joka oli mukana Aki Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä elokuvassa 2002. Nykyisin Jyrkin löytää Suomen keikkalavoilta Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtyeen riveistä. Suomen Kesäteatterin kitaristina Jyrki on nähty Valkeakoskella kesällä 2013 sekä Sappeessa 2018 ja 2019.

Miika Perkiö

Rumpali Miika Perkiö on valmistunut musiikkipedagogiksi Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2012. Miika on työskennellyt freelancemuusikkona lukuisissa yhtyeissä ja teattereissa. Teattereista mainittakoon Tampereen Työväen Teatteri ja Rauman Kaupunginteatteri. Miika oli mukana myös kesän 2018 Sappeen Kesäteatterin On Kesäyö -musikaalin bändissä ja kesällä 2019 Olavi Virta -musikaalissa.