TYÖRYHMÄ

Jari Ahola

Tampereen Työväen Teatterista tuttu Jari Ahola on loistanut useissa teattereissa ja musikaaleissa jo vuosia. Aholan esittämä Mauno Pepponen Vuonna 85 - musikaalista on viihdyttänyt teatteriyleisöä Tampereella jo yli kymmenen vuotta. Suomen Kesäteatterissa Valkeakoskella Jari hurmasi yleisöä vuonna 2016 Kirka-musikaalin ja vuonna 2018 Rakkaudella Merkitty-musikaalin päärooleissa.

Jani Koskinen

Olavi Virran roolin hoitaa jälleen taitavasti Jani Koskinen, tuntien Olavin tarinan kuin omat taskunsa. Jani Koskinen on useiden vuosien ajalta tuttu mm. Hämeenlinnan ja Rauman kaupunginteattereista sekä lukuisten kesäteattereiden lavoilta pitkänlinjan näyttelijänä ja vahvana laulajana musikaalien päärooleissa.

Petra Ahola

Petra on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2009 (NäTy). Sen jälkeen hän on tehnyt lukuisia monipuolisia rooleja Tampereen Työväen Teatterin produktioissa, kuten Vuonna 85, Viulunsoittaja katolla ja Tytöt 1918. Upeaääninen Petra on ollut mukana myös Suomen Kesäteatterin Kirka-musikaalissa vuonna 2016, sekä Rakkaudella Merkitty-musikaalissa 2018.

Mira Luoti

Laulaja ja näyttelijä Mira Luoti on tehnyt useita musikaali- sekä elokuvarooleja ja ottanut haltuun Suomen suurimmat musiikkifestivaalilavat suositun PMMP-yhtyeen toisena solistina, sekä nykyään soolouralla. Mira on nähty myös TV -ruudussa mm. Idols tuomaristossa ja Tähdet Tähdet -ohjelmassa.

Mikko Huoviala

Valkeakosken Apianniemen kesäteatterista tuttu ”monitoimimies” on näyttelemisen ja teatterituotannon ohella myös säveltänyt ja sovittanut useita musiikkinäytelmiä mm. Valkeakosken Kaupunginteatteriin. Mikko myös soittaa ja laulaa Julma isäntä nimisessä suomirockbändissä.

Leea Lepistö

Leea on musiikkiteatteriopiskelija Tampereelta. Leean on voinut nähdä musikaalilavoilla muun muassa Valkeakosken Kaupunginteatterissa sekä Tampereen Työväen Teatterissa. Leea hurmasi yleisön tanssillaan myös On Kesäyö-musikaalissa kesällä 2018.

Katri Mäkinen

Katri Mäkinen tunnetaan mm. Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmasta, jonka voiton hän vei vuonna 2018. Lisäksi Katria on nähty useiden musikaalien ja tv-ohjelmien tanssijana, kuten Tähdet Tähdet- ohjelmassa. Katri on myös kilpaillut paljon kilpatanssilattioilla.

Jani Rasimus

Jani Rasimus on vastannut Suomen Kesäteatterin monien musikaalien upeista koreografioista (mm. Pätkä Pääroolissa, Kirka ja Rakkaudella Merkitty). Hän on toiminut vuosia tanssijana, tanssinopettajana ja muusikkona. Rasimus tunnetaan lisäksi Tanssii Tähtien Kanssa-tuotannon tähtivalmentajana.

Jukka Hänninen

Jukka on pitkän linjan rautainen keikkamuusikko, multi-instrumentalisti ja kapellimestari, joka on vaikuttanut myös lukuisissa teatterituotannoissa mm. Tampereen Työväenteatterissa ja Tampereen Teatterissa. Suomen Kesäteatterilla Hänninen on toiminut kapellimestarina myös Pätkä Pääroolissa (2015) ja On kesäyö-musikaalissa (2018).

Jyrki Telilä

Rautalankakitaravirtuoosi Jyrki Telilä on tullut tunnetuksi mm. Topi Sorsakosken Kulkukoirat -orkesterin pitkäaikaisena jäsenenä. Jyrki on soittanut myös mm. Marko Haavisto & Poutahaukat -orkesterissa joka oli mukana Aki Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä elokuvassa 2002. Nykyisin Jyrkin löytää Suomen keikkalavoilta Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtyyeen riveistä.

Mirka Dojan 

Pianisti Mirka Dojan on opiskellut Turun AMK:ssa, Sibelius-Akatemiassa ja on valmistunut pianopedagogiksi Metropolia AMK:sta 2010 (YAMK-tutkinto Metropoliassa 2015). Tällä hetkellä Mirka toimii pianonsoitonopettajana Pirkan opistossa. Mirka luotsaa myös omaa Amorio-orkesteria, joka kiertää esiintymässä mm. Johanna Debreczenin - ja muiden tähtiartistien kanssa. Vuodesta 2015 Mirka on toiminut Marion Rungin luottopianistina ja Marionia säestävän orkesterin kapellimestarina. Mirka myös säveltää, sovittaa musiikkia eri artisteille.

Miika Perkiö 

Rumpali Miika Perkiö on valmistunut musiikkipedagogiksi Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2012. Miika on työskennellyt freelancemuusikkona lukuisissa yhtyeissä ja teattereissa. Teattereista mainittakoon Tampereen Työväen Teatteri ja Rauman Kaupunginteatteri. Miika oli mukana myös kesän 2018 Sappeen Kesäteatterin On Kesäyö ​​​​​​​-musikaalin bändissä.