On Kesäyö TYÖRYHMÄ

 

 

 

Ilkka Koivula
 

Karismaattinen näyttelijä Ilkka Koivula tunnetaan useista kansainvälisistä ja kotimaisista rooleistaan mm. Aki Kaurismäen elokuvissa, sekä teattereiden lavoilta vahvana esiintyjänä. Koivula on saanut Sorsakosken roolissa legendan eloon ennennäkemättömällä tavalla tulkiten hahmon eleet, äänen ja olemuksen täydellisesti.

 

Mira Luoti
 

Laulaja ja näyttelijä Mira Luoti on tehnyt useita musikaali- sekä elokuvarooleja ja ottanut haltuun Suomen suurimmat musiikkifestivaalilavat suositun PMMP-yhtyeen toisena solistina. Mira on nähty myös TV -ruudussa mm. Idols tuomaristossa ja Tähdet Tähdet ohjelmassa.

Susanna Laine
 

Susanna Laine on ilahduttanut vierailuillaan useilla teatterin lavoilla, sekä Paavilaisen ohjauksessa aiemmin mm. Hämeenlinnan Kaupunginteatterissa ja Valkeakoskella Villit Vuodet! -musikaalissa. Hän työskentelee myös suositun Puoli Seitsemän -ohjelman juontajana.

Jani Koskinen
 

Olavi Virran roolin hoitaa jälleen taitavasti Jani Koskinen, tuntien Olavin tarinan kuin omat taskunsa. Jani Koskinen on useiden vuosien ajalta tuttu mm. Hämeenlinnan ja Rauman kaupunginteattereista sekä lukuisten kesäteattereiden lavoilta pitkänlinjan näyttelijänä ja vahvana laulajana musikaalien päärooleissa.

Mikko Huoviala
 

Valkeakosken Apianniemen kesäteatterista tuttu ”monitoimimies” on näyttelemisen ja teatterituotannon ohella myös säveltänyt useita musiikkinäytelmiä mm. Valkeakosken Kaupunginteatteriin. Mikko myös soittaa ja laulaa Julma isäntä nimisessä suomirockbändissä.

Daniel Paul - Koreografia
 

Daniel Paul on Danny's Bollywood Dance Crew'n johtaja. Hän on työskennellyt tanssijana ja koreografina yli 17 vuotta. Hän on suunnitellut koreografioita teatterimusikaaleihin, oopperaan, muotinäytöksiin, televisio- ja elokuvaprojekteihin sekä erilaisiin tapahtumiin. Viimeisimpinä näistä Pakko Tanssia, Talent Suomi, Kingi ja Uuden musiikin kilpailu. Danny on myös tehnyt koreografian On Kesäyö -musikaaliin Vaasan Kaupunginteatteriin 2016.

Teemu Alanen
 

Teemu Alanen on teatterialan moniosaaja joka on tanssin ja laulun lisäksi näytellyt mm. Tampereen Komediateatterissa ja Lohjan teatterissa. Teemu on myös käsikirjoittanut ja näyttelee pääroolin Fantasiamusikaali Faunissa.

Leea Lepistö 

Leea on 20-vuotias musiikkiteatteriopiskelija Tampereelta. Leean on voinut nähdä musikaalilavoilla muun muassa Valkeakoskella sekä Tampereella. Tänä keväänä Leea nähdään Tampereen Työväen Teatterin lavalla Godspell- musikaalissa.

Sakari Kinnunen

Sakari on raahelaislähtöinen, keväällä 2017 Tampereen konservatoriolta valmistunut tanssija. Opiskelun aikana Sakari työskenteli monissa erilaisissa tanssijan töissä musikaaleista fyysiseen teatteriin. Tällä hetkellä hän suorittaa siviilipalvelusta Tanssiteatteri MD:llä Tampereella.

Vilma Hartikainen

Vilma on pian ammattilaiseksi valmistuva tamperelainen tanssija. Opintojensa aikana hän on työskennellyt monissa nykytanssi- ja musikaaliesityksissä. Tällä hetkellä Vilman voi nähdä Tampereen Työväen Teatterin Niin jykevää on rakkaus; Agents- musiikkikomediassa.

Jukka Hänninen - Kapellimestari
 

Jukka on pitkän linjan rautainen keikkamuusikko, multi-instrumentalisti ja kapellimestari, joka on vaikuttanut myös lukuisissa teatterituotannoissa mm. Tampereen Työväenteatterissa ja Tampereen Teatterissa.

Orkesteri:
 

Jukka Hänninen - urut, haitari
 

Jyrki Telilä - kitara
 

Teemu Broman - basso
 

Miika Perkiö - rummut

 

Arja Sahno - puvustus

 

Pirjo Laihiala - maskeerauksen suunnittelu

 

Jenni Artimaa - maskeeraus

 

Markus Heinonen - äänitekniikka / Saarni Music