Rakkaudella merkitty TYÖRYHMÄ

JARI AHOLA

Tampereen Työväen Teatterista tuttu Jari Ahola on loistanut useissa teattereissa ja musikaaleissa jo vuosia. Aholan esittämä Mauno Pepponen Vuonna 85 - musikaalista on viihdyttänyt teatteriyleisöä Tampereella jo yli kymmenen vuotta. Suomen Kesäteatterissa Valkeakoskella Jari hurmasi yleisöä vuonna 2016 Kirka -musikaalin pääroolissa.

MARTTI MANNINEN

Martti on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2014, jonka jälkeen hän on ehtinyt saada jo kiinnityksen Tampereen Teatteriin. Lappeenrannasta kotoisin oleva musiikillisesti lahjakas Manninen on hurmannut lukuisissa produktioissa, kuten Cats-musikaalissa. Tänä keväänä 2018 hänet voi nähdä ”1918 Teatteri Taistelussa”- esityksessä.

USHMA KARNANI

Ushma on ollut mukana Suomen Kesäteatterissa Valkeakoskella aikaisemmin sekä Pätkä Pääroolissa, että Kirka-musikaalissa. Hän on näytellyt myös Hämeenlinnan teatterissa, Suomen komediateatterissa, improvisaatioteatteri Riskiryhmässä ja tänä keväänä 2018 myös Linnateatterissa ”Tilanne päällä”-komediassa. Ushma valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009. Karnani on tuttu myös mm. Konttori tv-sarjasta ja Gimmel -yhtyeestä.

OLLI HERMAN

Olli Herman tunnetaan maailmallakin menestystä niittäneen glam metal-yhtye Reckless Loven laulajana. Reckless Love on julkaissut useita albumeita viime vuosina. Komeaääninen laulaja muistetaan myös tv-ohjelmista kuten Kuorosota ja Tähdet Tähdet.

JARNO HYÖKYVAARA

Jarno valmistuu Teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun Näyttelijäntaiteen koulutusohjelmasta keväällä 2018. Hän työskentelee tällä hetkellä Kansallisteatterissa ja on mukana Julia & Romeo näytelmässä jonka esitykset jatkuvat myös syksyllä 2018. Teatterin ohella Jarno tekee myös trubaduuri-keikkoja julkisesti sekä yksityistilaisuuksissa. Hän on syntynyt Valkeakoskella 1986. Jarno näyttelee Olli Hermanin kanssa samaa roolia alla olevissa näytöksissä:

Ke 11.7. klo 14 ja 19, To 12.7 klo.14 ja 19, Pe 3.8 klo 19, La 4.8. klo 14 ja 19, Su 5.8. klo 14

PETRA AHOLA

Petra on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2009 (NäTy). Sen jälkeen hän on tehnyt lukuisia monipuolisia rooleja Tampereen Työväen Teatterin produktioissa, kuten Vuonna 85 ja Viulunsoittaja katolla. Tänä keväänä Petran voi nähdä myös ”Tytöt 1918”-musikaalissa. Upeaääninen Petra on ollut mukana myös Suomen Kesäteatterin Kirka-musikaalissa vuonna 2016.

HEIDI KIRVES

Vahvoista naisrooleistaan tuttu Heidi on työskennellyt lukuisissa eri ammattiteattereissa ja kesäteattereissa. Lisäksi hänet tunnetaan esimerkiksi Ryhmäteatterista, improvisaatioteatteri Riskiryhmästä sekä tv-sarjoista kuten Downshiftaajat ja Hinnalla millä hyvänsä. Tällä hetkellä  Heidi näyttelee Vaasan kaupunginteatterissa Liian paksu Perhoseksi -näytelmän Kaisun roolia ja syksyllä hänet nähdään Myrskyluodon Maijan Maijana.

Kuvaaja: Mira Näppi
Kuvaaja: Liisa Karling

KAROLIINA VANNE

Karoliina on valmistunut näyttelijäksi vuonna 2002. Viime vuosina Karoliina on nähty useissa TV – ja elokuvarooleissa mm. YLE :n tuotannoissa, joista esimerkiksi Korpelan kujanjuoksu keräsi miljoonayleisön vuosina 2015 -2017. 

Paavilaisen ohjauksessa Karoliina on viimeksi nähty Sappeen Kesäteatterissa kesällä 2016 Lottovoittokomediassa Kaikki Oikein.

Tällä hetkellä Karoliina vierailee Tampereen Työväen Teatterin Tytöt 1918 -musikaalissa joka jatkuu vielä ensi syksynä.

Karoliina näyttelee Heidi Kirveksen kanssa samaa roolia alla olevissa näytöksissä:

Ke 1.8 klo.19, To 2.8 klo.19, Pe 3.8 klo.19,  La 4.8 klo.14 ja 19, Su 5.8 klo.14, Ti 7.8 klo.19 , Ke 8.8 klo.19, To 9.8 klo.19, Pe 10.8 klo.19 ja La 11.8 klo.14

 

 

 

HARRI PENTTILÄ

Vesilahtelainen Penttilä on toiminut kulttuurikentällä jo pitkään. Hän on myös säveltänyt ja levyttänyt omaa musiikkiaan, näytellyt mm. Tampereen Komediateattrissa, Ahaa -teatterissa ja Kouvolan teatterissa. Harri myös kiertää keikkalavoja oman yhtyeensä kanssa.

JANI RASIMUS

Jani Rasimus on vastannut Suomen Kesäteatterin monien musikaalien upeista koreografioista (mm. Pätkä Pääroolissa ja Kirka -musikaali). Hän on toiminut vuosia myös tanssijana, tanssinopettajana ja muusikkona. Rasimus tunnetaan lisäksi Tanssii Tähtien Kanssa-tuotannon tähtivalmentajana.

KIA LEHMUSKOSKI

Kilpatanssijana palkintoja saanut ja koreografina tunnettu Kia Lehmuskoski muistetaan myös Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman kolmelta tuotantokaudelta. Tanssinopettajana mm. Balanssistudiolla työskentelevä Kia esiintyi myös Suomen Kesäteatterin vuoden 2016 Kirka-musikaalissa.

NIINA RAJANIEMI

Niina on tamperelainen tanssitaiteilija, joka toimii koreografina, tanssijana ja tanssinopettajana tanssi- ja esitystaiteen aloilla. Hän on opiskellut tanssia ja koreografiaa Karjaalla Västra Nylands folkhögskolanissa, valmistunut tanssijaksi Outokummusta (2013), Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitokselta (2012). Niina on tanssinut monien koreografien teoksissa, opettanut ympäri Suomea eri tanssikouluissa ja teattereissa, tanssinut musikaaleissa sekä toiminut koreografina valmistuttuaan. 

 

ALI AHMANIEMI - Kapellimestari, urut

Useissa musikaaleissa soittanut ja kapellimestarina toiminut Ahmaniemi on tuttu muun muassa Suomen Musiikkiteatterista, Hämeenlinnan kaupunginteatterista ja Tampereen Työväenteatterin Agents-musiikkikomediasta. Hän oli myös mukana vuonna 2016 Suomen Kesäteatterin Kirka-musikaalin orkesterissa. Lisäksi Ali on kehittänyt Wavetool-nimistä teatterikäyttöön suunniteltua mikrofonisignaalien hallinta- ja seurantaohjelmistoa.

SAMPSA RÄTTÄRI - Kitara

Sampsa tunnetaan mm. Rockwalli - yhtyeen kitaristina. Nuoresta asti muusikon töitä tehnyt kitaristi on nähty Valkeakoskella aiemmin Vexi Salmen elämästä kertovassa Villit vuodet -musikaalissa sekä Kirka -musikaalin orkesterissa. Sampsa on valmistunut Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta vuonna 2016.

JIMI HAUTAMÄKI - rummut

Nuoresta iästään huolimatta jo 15 - vuotta rumpuja ammatikseen soittanut Jimi Hautamäki on ollut mukana Suomen Kesäteatterin orkesterissa jo useampana vuonna. Jimi on valmistunut Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta vuonna 2016. Hänen taiturointiaan rumpusetin takana olemme nauttineet mm. Villit vuodet!, On Kesäyö, Kesäillan valssi ja Kirka -musikaaleissa. Useiden muiden projektien lisäksi Jimi soittaa vakituisesti myös Jonne Aaronin bändissä.

Kuva: Harri Hinkka

SAMI RUUSUKALLIO - basso

Sami Ruusukallio on soittanut bassoa ja taustalaulanut Eppu Normaalissa kohta 30 vuotta. Teatterilavat on myös tulleet tutuiksi vuosien varrella. Niskavuoren Aarnet, Kersantti Karoliina ja Forza Lasagne, joka vierailee Hämeenlinnan teatterissa keväällä 2018.

JYRKI SEPPÄ - Lavastus

ARJA SAHNO - Puvustus 

PIRJO LAIHIALA - Maskeerauksen suunnittelu

SAMUEL MERISALO - Äänisuunnittelu

TEO MAKKONEN & JESSE SOINI - Ääniteknikko